Tag Archives: usaha

Kisah Usaha Gigih Pengutip Barangan Terpakai

      3 Comments on Kisah Usaha Gigih Pengutip Barangan Terpakai

Dah sampai kampung ke dah yop? ke ada yang masih sangkut dalam jem kat lebuhraya? hati-hati sikit memandu time-time raya nih. Kereta banyak, jalan sesak, pemandu-pemandu ramai yang hilang sabar bila dah tersangkut lama-lama dalam jem. Raya kali ni, aku tak balik awal ke kampung. InsyaAllah lepas zohor raya pertama… Read more »

Tips Murah Rezeki

      3 Comments on Tips Murah Rezeki

Hehehe.. semacam je tajuk kali ni. Tapi bukan sebarang tajuk, ada makna dan faedahnya kalau diamalkan. Sebenarnya, tips murah rezeki ni dah lama pun ada dan dikhabarkan. Baik masa kita kecik-kecik dulu, sampailah dah besar panjang macam sekarang ni. Kadang tu, tips tu bunyinya mudah, tapi nak dibuat dan diamalkan… Read more »