Tag Archives: rumah datuk keramat

Loan Yang Best Bukan Main

      15 Comments on Loan Yang Best Bukan Main

Aku masih lagi tak start-start projek banglo idaman kalbu beserta 3 unit service apartment di Datuk Keramat. Dulu delay sebab plan rumah DBKL lambat lulus. Sekarang¬† ni kontraktor yang dipelawa untuk buat quotation pulak tak bagi-bagi lagi sebutharga yang aku nak. Sorang tengah tunggu C&S detail drawing.¬† Sebabnya, takut tersalah… Read more »

Seronok Kalau Usaha Menjadi

      8 Comments on Seronok Kalau Usaha Menjadi

Assalamualaikum kawan-kawan hehehe… lama betul aku dok diam-diam macam ayam mengeram hahaha.. kononnya nak relaks2… last2 lebih 3 minggu tak berupdate blog ni huhu… Banyak jugak benda-benda berkaitan pelaburan dan hartanah yang aku involve awal tahun ni. Alhamdulillah, semua tu usaha yang kita kena buat untuk dapatkan hasilnya di kemudian… Read more »

What’s Next?

      1 Comment on What’s Next?

Sejak beberapa hari lepas, saya telah adakan perbincangan panjang lebar dengan arkitek yang saya lantik untuk projek di Datuk Keramat. Semalam, beliau telah menunjukkan lakaran front elevation, internal design untuk tingkat bawah dan tingkat 1. Konsep yang digunakan ialah modern design. Jadi takde kerawang-kerawang – simple, elegan dan nampak kemas…. Read more »