Tag Archives: projek

Projek 7 Bulan Modal RM550K

      14 Comments on Projek 7 Bulan Modal RM550K

Assalamualaikum sahabat-sahabat sekalian. Lama jugak aku tak update apa-apa. Sibuk bercampur “duri palas” sikit huhu.. Alhamdulillah, projek datuk keramat aku dah siap jugak akhirnya. Ada sikit-sikit je lagi nak dikemaskan dan difinalise, tapi rumah dah boleh duduk dah pertengahan Februari 2011 yang lepas. Masuk jugak sebelum kerja-kerja kemasan akhir dibuat… Read more »

Update Projek Rumah Datuk Keramat 30 NOV 2010

      1 Comment on Update Projek Rumah Datuk Keramat 30 NOV 2010

Entry kali ni lebih kepada nak share progress semasa rumahku syurgaku di datuk keramat, KL. So far so good, walaupun duit makin lama makin surut huhu…. adatlah beb, buat rumah memang laju macam air terjun je duit keluar. Walaupun duit loan kita dapat, tapi duit sendiri tetap akan digunakan terutama… Read more »