Tag Archives: halal

Jangan Main ikut-ikut Je Kalau bab duit

      Comments Off on Jangan Main ikut-ikut Je Kalau bab duit

Bab duit ni, ramai yang dah kena tipu. Tipu bukan sikit-sikit, kena banyak ribu yob. Ada yang juta-juta kena songlap dek kerana percaya dengan janji manismu.. huhu.. Puasa pun nak dekat dah yob, yang tak ganti lagi tu, cepat-cepat sikit. Kang dah tak sempat kena double pulak tahun depan huhu..Ramai… Read more »