Tag Archives: Futures and Derivatives

Malu Bertanya Sesat Jalan

      5 Comments on Malu Bertanya Sesat Jalan

Assalamualaikum kawan-kawan.. hehehe apa khabar? dah kaya raya dah ke semua?.. wow, aku tumpang happy kalau masing-masing dah dapat tingkatkan passive income yang diidamkan. Dua-tiga menjak ni, ramai yang dok tunjuk minat belajar FCPO. Gara-gara pie dok update cerita pasal ni hari-hari kat blog dia, bertalu-talu komen dan soalan diajukan… Read more »

Seronok Kalau Usaha Menjadi

      8 Comments on Seronok Kalau Usaha Menjadi

Assalamualaikum kawan-kawan hehehe… lama betul aku dok diam-diam macam ayam mengeram hahaha.. kononnya nak relaks2… last2 lebih 3 minggu tak berupdate blog ni huhu… Banyak jugak benda-benda berkaitan pelaburan dan hartanah yang aku involve awal tahun ni. Alhamdulillah, semua tu usaha yang kita kena buat untuk dapatkan hasilnya di kemudian… Read more »