Open House Satu Solution dan PMC

      3 Comments on Open House Satu Solution dan PMC
Share this..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Tuan/Puan

Minggu ni dah masuk minggu ke-3 kita berhari raya. Open house semakin rancak. Semalam saja, 8 jemputan dari rakan-rakan yang perlu dipenuhi, tapi berjaya pergi 5 saja hehehe.

Hari ni, bersambung lagi. Sempat pegi ke open house PMC dan Satu Solution di pejabat mereka di Dwitasik, Bandar Tasik Permaisuri, Cheras. Lauk pauk memang sedap dan menyelerakan. Terima kasih kepada pie, bri dan faris selaku director satu solution atas jemputan dan jamuan yang disediakan. Siap dapat bungkusan nasik dan lauk bawak balik lagi, mana nak cari open house cenggini? hehehe..

Kat bawah ni, antara rakan-rakan yang ada masa aku sampai, sempat bergambar beramai-ramai. Ceria dan happy saja kanak-kanak riang ni..hehe

Director-director Satu Solution.. (faris, pie & bri)

Walaupun sibuk melayan tetamu, directors satu solution masih mampu menganjurkan latihan cashflow101 hahaha..

gambar-gambar lain boleh dilihat di sini

Terima Kasih

3 thoughts on “Open House Satu Solution dan PMC

  1. engkubujal2211

    waw…..
    tp game cashflow to tpaksa d hentikan atas sebab2 yg tak blh d elak kn…(iaitu acara bungkus lauk) kekkeke

Comments are closed.